Kevin’s biografie en visie

 

Zo. Daar zit ik dan. Op een stoel en achter de computer. Het lijkt wel als of ik op reis ben geweest, van alles gezien heb. En sta te popelen om alles te delen.

En weet je. Eigenlijk klopt dat ook wel. Er was een reis. Een reis met gebeurtenissen, bezichtigingen en een reis met ervaringen. Een reis van bijna 29 jaar nu hier op aarde.

kevin verstijlen op vulkaan

Tijdens mijn reis.

Tijdens mijn reis was het mij altijd al wel duidelijk dat er meer is tussen hemel en aarde en dat alles gebeurt met een reden. Welk vermogen wij als mens bezitten en wat een hogere macht in het leven kan verzorgen wilde ik echter graag meer over ontdekken.

Eenmaal opengesteld en op ontdekkingsreis werd ik in de geest vaak meegenomen. Ook het ontdekken van de filosofie achter verschillende stromingen intrigeerde mij. Zo bezocht ik fysiek vervolgens ook plaatsen, gebieden en tempels waar het hogere aanbeden werd en ontstonden er bijzonder mooie hechte relaties.

Het delen van mijn ervaringen, vreugde en geluk.

Op steeds meer gebied mocht ik zien en meekrijgen wat er in het leven allemaal mogelijk is. De ene openbaring vormde zich na de andere. Dit breidde zich uit en bracht mijn bewustzijn op het punt van waaruit het zichtbaar werd dat werkelijk alles mogelijk is.

Als mensen zijn wij in staat om iedere vorm van beperking te overstijgen. En als mensen zijn wij in staat om het leven waarvan wij dromen te manifesteren. Ieder mens is in staat om zijn of haar leven zelf te besturen.

Vrijheid, vreugde en heel veel dankbaarheid is wat mijn reis mij bracht. Een groot genot om aan mijn passie gehoor te kunnen geven en alles nu te delen.